Daane Kantoor Compleet

2011

2011

Uitbreiding wagenpark

Het wagenpark van DKC is recent uitgebreid met een Hyundai H200 bestelbus. Met deze aanvulling kan DKC zijn klanten nog beter van dienst zijn. De bus is voorzien van een QR-code die u via uw smartphone rechtstreeks naar de website van DKC leidt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenwerking Schaffenburg DKC werkt nauw samen met Schaffenburg Office Furniture, contractleverancier van de Gemeente Rotterdam. DKC ondersteunt Schaffenburg bij diverse projecten binnen de Gemeente Rotterdam.

DKC verhuist Universiteit Utrecht Bij de Universiteit Utrecht stonden er vier grote verhuizingen op de planning. DKC is gekozen om deze arbeidsintensieve projecten te begeleiden.
 Door een interactieve aansturing van het 8-koppige verhuisteam, en een goed doordachte voorbereiding zijn de verhuizingen snel en probleemloos verlopen.

DKC tekent sponsorcontract Drechtsteden Op 15 augustus jl. heeft DKC een sponsorcontract ondertekend met zaalvoetbalteam DKC in de regio Drechtsteden. DKC levert het tenue voor dit 7-koppige, veelbelovende team.

DKC neemt “afval”- blad in assortiment op In nauwe samenwerking met Schaffenburg Office Furniture uit Zwijndrecht, levert DKC sinds
kort een bureaublad dat voor een groot deel is gemaakt van landbouwafval. Door de verwerking van aardappel, mais en tarwe stengels is dit blad maar liefst 30% lichter dan het traditionele spaanplaatblad.

DKC levert naast zakelijke ook sportieve prestaties.
Op zaterdag 19 November jl. heeft DKC deel genomen aan het Open Tennis Toernooi van de ondernemersvereniging Zwijndrecht.
In de hoogste catagorie wist ons heren bedrijfskoppel de eerste plaats te behalen.

 

 

 

 

 

 

Waarom DKC ?

  • - Persoonlijk contact -
  • - Vakkundig ergonomisch advies -
  • - Scherpe prijsstelling -
  • - Hoge servicegraad -
  • - Totaal advies -
  • - 30 jaar ervaring -
  • - Ruim assortiment -
Contactgegevens

Daane Kantoor Compleet
De Heerlijkheid 58
3344 BP Hendrik-Ido-Ambacht
06-43251169
r.daane@daanekantoor.nl

Contactgegevens

Daane Kantoor Compleet
De Heerlijkheid 58
3344 BP Hendrik-Ido-Ambacht
06-43251169
r.daane@daanekantoor.nl