Daane Kantoor Compleet

Disclaimer

Disclaimer

Algemeen
Daane Kantoor Compleet spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Daane Kantoor Compleet behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

Handelsmerken en logo’s
Het eigendom van handelsmerken, servicemerken en logo’s die op deze site en/of op enige andere website van Daane Kantoor Compleet voorkomen, berust bij Daane Kantoor Compleet. Het is gebruikers niet toegestaan deze merken te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Daane Kantoor Compleet.

Aansprakelijkheid
Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Daane Kantoor Compleet geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Daane Kantoor Compleet geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Daane Kantoor Compleet garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mail of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Gelinkte internetsites
Daane Kantoor Compleet draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites die gelinkt zijn aan een site. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker en betekent niet dat Daane Kantoor Compleet de site en de producten of diensten die daarop worden beschreven, onderschrijft en/of goedkeurt.

Het verkrijgen van toegang tot en het gebruik maken van andere aan deze site gelinkte internetsites vindt op eigen risico plaats. Daane Kantoor Compleet aanvaardt dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid. Daane Kantoor Compleet behoudt zich het recht voor om iedere link of een desbetreffend programma op enig moment te beƫindigen.

Waarom DKC ?

  • - Persoonlijk contact -
  • - Vakkundig ergonomisch advies -
  • - Scherpe prijsstelling -
  • - Hoge servicegraad -
  • - Totaal advies -
  • - 30 jaar ervaring -
  • - Ruim assortiment -
Contactgegevens

Daane Kantoor Compleet
De Heerlijkheid 58
3344 BP Hendrik-Ido-Ambacht
06-43251169
r.daane@daanekantoor.nl

Contactgegevens

Daane Kantoor Compleet
De Heerlijkheid 58
3344 BP Hendrik-Ido-Ambacht
06-43251169
r.daane@daanekantoor.nl